Day: 29 Mars, 2021

SOT JANË REGJISTRUAR 303 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 127.240,1169 PACIENTË JANË RIKUPERUAR – 41 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik: Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 1.405 teste, dhe 303 raste të reja të Covid- 19 janë regjistruar në: Shkup – 195, Prilep – 28, Kumanovë – 17, Gostivar – 14, Tetovë – 8, Kavadar- 7, Veles, Shtip dhe Negotinë – nga […]