Day: 30 Mars, 2021

SOT JANË REGJISTRUAR 1.272 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 128.511 ,868 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –33 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik: Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 3.948 teste dhe 1.272 raste të reja të COVID-19 janë regjistruar në:Shkup – 619, Manastir – 75, Prilep – 65, Kumanovë – 61, Tetovë – 50, Kavadar- 40, Veles – 39, Ohër – 34, Shtip – […]

KAPACITETET SPITALORE PËR PACIENTËT ME COVID ËSHTË RRITUR PËR 50%

Ministri i Shëndetësisë, Dr. Venko Filipçe, në koordinimin e mëngjesit me drejtorët e Qendrave Covid dhe Kryetarin e Komisionit për Sëmundjet Infektive, diskutuan situatën epidemiologjike në vend,për ambientet e spitalit, gjendjen e të sëmurëve. Kapaciteti spitalor për hospitalizimin e pacientëve, ndryshe nga nëntori, është rritur me 50 përqind dhe nevoja për shtrim në spital për […]