Day: 1 Prill, 2021

SOT JANË REGJISTRUAR 1.402 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 131.424 ,761 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –29 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 3.978 teste, dhe 1.402 raste të reja të COVID-19 janë regjistruar në: Shkup – 603, Manastir – 105, Kumanovë – 84, Veles – 82, Prilep – 70, Strumicë – 52, Ohër – 46 , Kavadar – 40, Shtip – 36, Gjevgjeli – 32, Tetovë dhe Gostivar – nga […]