Day: 2 Prill, 2021

SOT JANË REGJISTRUAR 1.320 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 132.740 ,457 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –50 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 4.174 teste, dhe 1.320 raste të reja të COVID-19 u regjistruan në: Shkup – 580, Manastir – 113, Kumanovë – 75, Prilep – 59, Veles – 50, Ohër – 43, Kavadar- 41 , Tetovë – 38, Gostivar – 36, Strumicë – 32, Shtip – 31, Koçanë – 30, […]