Day: 7 Prill, 2021

JANË REGJISTRUAR 1.302 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 137.728 ,626 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –51 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik: Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 4.438 teste, dhe 1,.302 raste të reja janë regjistruar me COVID-19 në: Shkup – 523, Manastir – 119, Kumanovë – 87, Prilep – 55, Ohër – 54, Tetovë – 51, Veles – 47 , Gostivar – […]

FILIPÇE:PO KRYHET VAKSINIMI NË TERREN NË SHTËPIT E PLEQËVE

Procesi i imunizimit i grupeve prioritare për vaksinim i përfshin edhe shtëpitë e të moshuarve ku vaksinimi kryhet në terren për përdoruesit e akomoduar dhe për punonjësit shëndetësor në të gjitha spitalet e mjekësisë geriatrike dhe paliative në të gjithë vendin. “Vaksinimi në terren në spitalet e mjekësis geriatrike dhe paliative dhe në shtëpitë e […]