Day: 10 Prill, 2021

JANË REGJISTRUAR 1.092 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 141.157, 2003 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –32 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik: Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 5.569 teste, dhe 1.092 raste të reja të COVID-19 janë regjistruar në: Shkup – 452, Manastir – 85, Kumanovë – 80, Prilep – 49, Kavadar- 45, Veles – 41, Strumicë – 36 , Ohër – 33, […]