Day: 24 Prill, 2021

JANË REGJISTRUAR 564 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 150.274, 1.357 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –23 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik:Gjatë 24 orëve të fundit,janë kryer 3.526 teste dhe 564 raste të reja të COVID-19 u regjistruan në:Shkup – 192, Kumanovë – 45, Manastir – 44, Prilep – 40, Veles dhe Strumicë – nga 23 raste, Ohër – 22, Gostivar – 19, Shtip – […]