Day: 25 Prill, 2021

JANË REGJISTRUAR 314 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 150.588, 557 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –27 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik:Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 2.362 teste, dhe 314 raste të reja të COVID-19 janë regjistruar në: Shkup – 143, Kumanovë – 30, Manastir – 18, Veles – 16, Strumicë – 15, Prilep – 14, Shtip dhe Ohër – nga 9 raste, […]