Day: 26 Prill, 2021

PROPOZIMI I MASAVE TË REJA KUFIZUESE TË KOMISIONIT PËR SËMUNDJE INFEKTIVE

-Propozimi për masa të reja shtrënguese duke filluar nga e Mërkura, të cilat parashikojnë të punojnë vetëm tarracat verore të ambienteve hotelierike, ndërsa ora policore të fillojë në orën 21 dhe të zgjasë deri në orën 5 të mëngjesit. Për festat e ardhshme fetare për Pashkë dhe Ramazan Bajram, nuk duhet të ketë kufizime në […]

JANË REGJISTRUAR 86 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 150.672, 856 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –37 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik: Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 808 teste, dhe 86 raste të reja të Covid- 19 u regjistruan në: Shkup – 58, Kumanovë – 6, Prilep – 5, Tetovë dhe Shtip – nga 3 raste, Gostivar, Kërçovë dhe Gjevgjeli -nga 2 , […]