Day: 27 Prill, 2021

JANË REGJISTRUAR 450 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 151.122, 1.001 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –28 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik: Gjatë  24 orëve të fundit, janë kryer 2.874 teste, dhe 450 raste të reja të COVID-19 janë regjistruar në: Shkup – 146, Kumanovë – 52, Manastir – 42, Prilep dhe Ohër – nga 18 raste, Tetovë dhe Koçanë – nga 17, Veles dhe […]