Day: 1 Maj, 2021

JANË REGJISTRUAR 214 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 152.581, 305 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –36 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik:Në 24 orët e fundit, janë kryer 2.276 teste dhe 214 raste të reja të COVID-19 janë regjistruar në:Shkup – 94, Kumanovë – 29, Tetovë – 19, Prilep dhe Vinicë – nga 7 raste, Ohër – 6, Veles, Koçanë, Negotinë dhe Sveti Nikolë – […]