Day: 6 Maj, 2021

JANË REGJISTRUAR 324 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 153.461,1.1 78 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –26 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik: Në 24 orët e fundit, janë kryer 2.660 teste, dhe 324 raste të reja të COVID-19 janë regjistruar në: Shkup – 110, Kumanovë – 44, Ohër – 18, Strumicë – 17, Prilep dhe Tetovë – nga 13, Shtip – 11, Manastir , Veles […]