Day: 7 Maj, 2021

JANË REGJISTRUAR 234 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 153.694,786 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –25 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik: Në 24 orët e fundit, janë kryer 2.907 teste, dhe 234 raste të reja të COVID-19 janë regjistruar në: Shkup – 83, Kumanovë – 27, Manastir – 16, Tetovë – 14, Strumicë – 13, Shtip dhe Vinicë – nga 9, Kërçovë – 7, […]

FILIPÇE:BANKA BOTËRORE ËSHTË NJË PARTNER NË TË CILIN MUND TË MBËSHTETEMI PËR TË FORCUAR SEGMENTET KRYESORE NË KUJDESIN SHËNDETËSOR

Falë një projekti të efiçiencës së energjisë të sektorit publik të ngritur nga Banka Botërore, një infrastrukturë krejtësisht e re do të zbatohet në disa institucione të kujdesit shëndetësor në qytete anembanë vendit. Kjo ka një rëndësi të madhe në drejtim të përmirësimit të infrastrukturës së institucioneve shëndetësore publike. Mbështetja që Banka Botërore ka manifestuar […]