Day: 12 Maj, 2021

JANË REGJISTRUAR 150 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 154.372,487 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –16 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik: Në 24 orët e fundit, janë  kryer  2.357 teste, dhe 171 raste të reja të COVID-19 u regjistruan në: Shkup – 62, Kumanovë – 17, Manastir – 8, Shtip – 6, Strumicë, Resnje  dhe Radovish –nga  5 , Tetovë dhe Kërçovë – nga […]