Day: 20 Maj, 2021

JANË REGJISTRUAR 50 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 154.937, 133 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –16 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik: Në 24 orët e fundit, janë kryer 2.533 teste dhe 50 raste të reja të COVID-19 u regjistruan në:Shkup – 26, Manastir – 7, Kumanovë – 6, Prilep, Ohër dhe Strugë – nga 2, Gostivar, Koçan, Dibër, Vinicë dhe Kratovë – nga 1. […]