Day: 23 Maj, 2021

JANË REGJISTRUAR 37 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 155.063, 69 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –15 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik:Në 24 orët e fundit, janë kryer 3.143 teste, dhe 37 raste të reja të COVID-19 janë regjistruar në: Shkup – 20, Kërçovë – 4, Veles – 3, Tetovë dhe Vinicë – nga 2, Kumanovë, Strumicë, Koçanë, Sveti Nikollë , Radovish dhe Makedonska Kamenicë […]