Day: 2 Qershor, 2021

JANË REGJISTRUAR 43 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 155.345, 48 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –6 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik: Në 24 orët e fundit janë kryer 3.007 teste, dhe janë regjistruar  43 raste të reja të COVID-19  nga: Shkup – 24, Kumanovë – 5, Manastiri dhe Ohër – nga 3 raste , Prilep, Tetovë dhe Kërçovë –nga 2 , Gjevgjeli dhe Vinicë […]