Day: 4 Qershor, 2021

JANË REGJISTRUAR 16 RASTE TË REJA TË COVID-19 – NUMRI I PËRGJITHSHËM I TË DIAGNOSTIKUARVE ËSHTË 155.379, 38 PACIENTË JANË RIKUPERUAR –7 PERSONA KANË NDËRRUAR JETË

Ministria e Shëndetësisë informon, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik: Në 24 orët e fundit janë kryer 3.109 teste dhe janë regjistruar 16 raste të reja të KOVID-19 nga:Shkup – 8, Kumanovë – 2, Manastir, Tetovë, Gostivar, Strugë, Gjevgjeli dhe Sveti Nikollë – nga 1. Janë regjistruar  38 pacientë të rikuperuar nga:Shkup – […]

RINOVIM I SALLAVE KIRURGJIKALE TË KLINIKËS PËR KIRURGJI TORAKALE DHE VASKULARE DHE FURNIZOHET ME PAJISJE MODERNE

Pas 60 vitesh, sallat ku kryhen ndërhyrjet më të ndërlikuara kirurgjikale në fushën e kirurgjisë torakale-vaskulare janë rinovuar. Pacientëve tani mund t’u ofrohen shërbime shëndetësore si në qendrat spitalore më të zhvilluara Evropiane. 60 milion denarë janë shpenzuar për rinovim : muret, dyshemetë, rrjedha e ajrit është bërë në parimin e standardeve evropiane. Pajisjet në […]