Day: 15 Qershor, 2021

29 RASTE TË REJA ME COVID-19,34 TË RIKUPERUAR ,NUK KA TË VDEKUR

Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 2.887 teste dhe janë regjistruar 29 raste të reja të COVID-19 nga: • Shkup – 9 • Kërçovë – 5 •Kumanovë dhe Tetovë -nga 4 raste• Prilep dhe Ohër -nga 2 • Shtip dhe Strumicë – nga 1.Nuk kemi rast vdekjeje. Janë regjistruar 34 pacientë të rikuperuar nga: […]