29 RASTE TË REJA ME COVID-19,34 TË RIKUPERUAR ,NUK KA TË VDEKUR

Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 2.887 teste dhe janë regjistruar 29 raste të reja të COVID-19 nga: • Shkup – 9 • Kërçovë – 5 •Kumanovë dhe Tetovë -nga 4 raste• Prilep dhe Ohër -nga 2 • Shtip dhe Strumicë – nga 1.
Nuk kemi rast vdekjeje.

Janë regjistruar 34 pacientë të rikuperuar nga: • Shkup- 18 • Prilep – 4 • Kumanovë dhe Tetovë – nga 3 • Manastir – 2 • Kërçovë, Gjevgjeli, Sveti Nikolë dhe Dellçevë – nga 1.

Në vend, deri më tani, janë kryer gjithsej 838.323 teste të Covid-19.

Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me Covid-19 në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 155.568, numri i pacientëve të rikuperuar është 149.676, numri i të vdekurve është 5.472 dhe numri i rasteve aktive është 420

Сподели на:

Related Posts