Day: 18 Gusht, 2021

JANË MIRATUAR MASA SHTESË NGA QEVERIA PËR MBROJTJEN NGA COVID-19

Në seancën e djeshme të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, u miratuan këto masa, rekomandime dhe protokolle të reja për mbrojtjen e shëndetit të popullatës nga Covid -19, bazuar në rekomandimet e Komisionit për Sëmundjet Infektive: ➡️️Në hyrje të objekteve hotelierike, kafeneve dhe bareve, pavarësisht nga kapaciteti dhe numri i vizitorëve / mysafirëve […]