Day: 28 Shkurt, 2022

NGJARJА E SOTME ME RASTIN E DITËS SË SËMUNDJEVE TË RRALLA

„ Mbetemi të përkushtuar për t’u kujdesur për njerëzit me sëmundje të rralla dhe angazhimi ynë është të jemi të hapur për bashkëpunim me Aleancën Kombëtare dhe shoqatat në këtë fushë dhe të punojmë së bashku dhe të investojmë në trajtimin më të mirë të sëmundjeve të rralla.“ – theksoj Ministri Bekim Sali në ngjarjen […]

TAKIM ME AMBASADORIN E BE-SË DEJVID GIR DHE PËRFAQËSUES TË DELEGACIONIT TË BE-SË.

Aktivitetet për avancimin e mbulimit me vaksinim kundër COVID-19 , ftesa për anëtarësim në Programin EU4Health, si dhe harmonizimi i legjislacionit në lidhje me ligjet për barnat, transplantin, kontrollin e produkteve të duhanit, ishin pjesë e temave të takimit të sotëm të Ministrit të Shëndetësisë Bekim Sali me Ambasadorin e BE-së Dejvid Gir dhe përfaqësues […]