NGJARJА E SOTME ME RASTIN E DITËS SË SËMUNDJEVE TË RRALLA

„ Mbetemi të përkushtuar për t’u kujdesur për njerëzit me sëmundje të rralla dhe angazhimi ynë është të jemi të hapur për bashkëpunim me Aleancën Kombëtare dhe shoqatat në këtë fushë dhe të punojmë së bashku dhe të investojmë në trajtimin më të mirë të sëmundjeve të rralla.“ – theksoj Ministri Bekim Sali në ngjarjen e sotme me rastin e Ditës së Sëmundjeve të Rralla – 28 shkurtit.Për këtë qëllim, në kuadër të Programit për trajtimin e sëmundjeve të rralla, Ministria e Shëndetësisë do të siguron mjete për terapinë e nevojshme, duke respektuar standardet më të larta të cilësisë.Ministria e Shëndetësisë vazhdon të bëjë përpjekje maksimale për të tejkaluar sfidat me të cilat përballen këta persona dhe për të përmirësuar në vazhdimësi kujdesin ndaj personave me sëmundje të rralla.

Сподели на:

Related Posts