Day: 7 Mars, 2022

MINISTRI I SHËNDETËSISË, BEKIM SALI REALIZOI TAKIM ME AMBASADOREN E KROACISË, NIVES TIGANJ

Shkëmbimi i përvojave në fushën e transplantimit mes vendit tonë dhe Kroacisë, si dhe trajnimi i punonjësve shëndetësorë në disa fusha të shëndetësisë ishin pikat kyçe të takimit të sotëm të Ministrit të Shëndetësisë, Bekim Sali me Ambasadoren e Kroacisë, Nives Tiganj. Ky lloj takimi është jashtëzakonisht i rëndësishëm për ne, veçanërisht duke pasur parasysh […]

SEKRETARI SHTETËROR I MINISTRISË SË SHËNDETËSISË DR.JUSUF HASANI,MORI PJESË NË KONFERENCËN E 5-TË ME RASTIN E “DITËS EVROPIANE TË LOGOPEDISË”

Sot, me rastin e “Ditës Evropiane të Logopedisë”, Sekretari Shtetëror i Ministrisë së Shëndetësisë dr.Jusuf Hasani ,mori pjesë në Konferencën e 5-të me temë “Trajtimi i të folurit dhe gjuhës në ciklin jetësor” të organizuar nga Shoqata e Logopedëve të Maqedonisë së Veriut. Në kuadër të këtij aktiviteti, Shoqata e Logopedëve i dha letër falënderimi […]