SEKRETARI SHTETËROR I MINISTRISË SË SHËNDETËSISË DR.JUSUF HASANI,MORI PJESË NË KONFERENCËN E 5-TË ME RASTIN E “DITËS EVROPIANE TË LOGOPEDISË”

Sot, me rastin e “Ditës Evropiane të Logopedisë”, Sekretari Shtetëror i Ministrisë së Shëndetësisë dr.Jusuf Hasani ,mori pjesë në Konferencën e 5-të me temë “Trajtimi i të folurit dhe gjuhës në ciklin jetësor” të organizuar nga Shoqata e Logopedëve të Maqedonisë së Veriut. Në kuadër të këtij aktiviteti, Shoqata e Logopedëve i dha letër falënderimi Sekretarit të Shtetit për angazhimin dhe kontributin e veçantë në promovimin e kësaj fushe

Сподели на:

Related Posts