Day: 17 Mars, 2022

MINISTRI I SHËNDETËSISË, BEKIM SALI, PO MERR PJESË NË NJË TAKIM TË NIVELIT TË LARTË PËR SHËNDETËSINË DHE MIGRACIONIN NË STAMBOLL TË TURQISË

Ministri i Shëndetësisë, Bekim Sali, po merr pjesë në një takim të nivelit të lartë për shëndetësinë dhe migracionin, i cili po mbahet sot dhe nesër në Stamboll të Turqisë, organizuar nga Organizata Botërore e Shëndetësisë.- Për ne është veçanërisht e rëndësishme të sigurohet që migrantët dhe refugjatët jo vetëm të kenë qasje në shërbimet […]