Day: 8 Prill, 2022

MINISTRI I SHËNDETËSISË, BEKIM SALI, PATI FJALIM NË MANIFESTIMIN E ORGANIZUAR NGA UNIVERSITETI SHTETËROR I TETOVËS

Sot, në kuadër të aktiviteteve për shënimin e 7 Prillit – Ditës Ndërkombëtare të Shëndetit, ministri i Shëndetësisë, Bekim Sali, pati fjalim në manifestimin e organizuar nga Universiteti Shtetëror i Tetovës.- Në drejtim të zhvillimit profesional dhe ngritjes së kuadrove, për herë të parë këtu, në Universitetin Shtetëror në Tetovë, po e prezantojmë programin e […]

MINISTRI SALI MORI PJESË NË AKADEMINË SOLEMNE ME RASTIN E 7 PRILLIT – DITËS NDËRKOMBËTARE TË SHËNDETIT

“Motoja e këtij viti ‘Planeti ynë, shëndeti ynë’ na e kujton lidhjen mes shëndetit tonë dhe kujdesit për mjedisin. Sigurimi i mjedisit të shëndetshëm nënkupton njerëz më të shëndetshëm dhe breza më të shëndetshëm. Nevojitet një qasje shumë-sektoriale dhe integruese për të parandaluar ose zbutur efektet negative të mjedisit në shëndetin e njeriut”, – theksoi […]

MINISTRI I SHËNDETËSISË, DR. BEKIM SALI, PATI TAKIM ME PUNONJËSIT E REPARTIT TË DHURIMIT TË GJAKUT TË INSTITUTIT TË MJEKËSISË TRANSFUZIVE.

Ministri i Shëndetësisë, Dr. Bekim Sali, sot pati takim me punonjësit e Repartit të Dhurimit të Gjakut të Institutit të Mjekësisë Transfuzive.- Me kënaqësi pranova letrën e falënderimit dhe besoj se do të vazhdojmë të punojmë së bashku për avancimin e dhurimit të gjakut në vend. I falënderoj për përpjekjet dhe sakrificën e tyre të […]