MINISTRI I SHËNDETËSISË, DR. BEKIM SALI, PATI TAKIM ME PUNONJËSIT E REPARTIT TË DHURIMIT TË GJAKUT TË INSTITUTIT TË MJEKËSISË TRANSFUZIVE.

Ministri i Shëndetësisë, Dr. Bekim Sali, sot pati takim me punonjësit e Repartit të Dhurimit të Gjakut të Institutit të Mjekësisë Transfuzive.- Me kënaqësi pranova letrën e falënderimit dhe besoj se do të vazhdojmë të punojmë së bashku për avancimin e dhurimit të gjakut në vend. I falënderoj për përpjekjet dhe sakrificën e tyre të deritanishme, – theksoi gjatë takimit ministri Sali.

Сподели на:

Related Posts