Day: 5 Maj, 2022

MINISTRI I SHËNDETËSISË, BEKIM SALI, SË BASHKU ME INFERMIERET-AKUSHERET E SHËNUAN 5 MAJIN – DITËN NDËRKOMBËTARE TË AKUSHEREVE

Ministri i Shëndetësisë, Bekim Sali, së bashku me infermieret-akusheret e shënuan 5 majin – Ditën Ndërkombëtare të Akushereve. “Ato janë sinonim i lindjes së një jete të re, një hallkë e rëndësishme në ekipin gjinekologjik dhe mbështetje e konsiderueshme e nënave të ardhshme për ta lehtësuar lindjen. Në ditën e tyre, së bashku me menaxhmentin […]