Day: 30 Maj, 2022

MINISTRI I SHËNDETËSISË BEKIM SALI MORI PJESË NË KONFERENCËN NDËRKOMBËTARE TË MINISTRISË SË FINANCAVE

Ministri i Shëndetësisë Bekim Sali mori pjesë në Konferencën Ndërkombëtare të Ministrisë së Financave.“Me kënaqësi e pranova ftesën për të marrë pjesë në hapjen e konferencës ndërkombëtare të Ministrisë së Financave, së bashku me Kryeministrin z. Dimitar Kovacevski dhe ministrin e Financave, z. Fatmir Besimi. Për kënaqësinë tonë të madhe, pjesë e kësaj ngjarjeje është […]

SIMPOZIUMI MULTIDISIPLINOR I TUMORIT KUSHTUAR DIAGNOSTIKIMIT DHE TRAJTIMIT TË TUMOREVE TË MËLÇISË

Simpoziumi Multidisiplinor i Tumorit kushtuar diagnostikimit dhe trajtimit të tumoreve të mëlçisë.“Vendi ynë është një nga vendet e para në rajon, së bashku me Slloveninë, e cila tashmë e ka hartuar Deklaratën e Parë Nacionale për Luftë Kundër Kancerit të Mëlçisë, e cila mbështetet dhe zbatohet me ndihmë të vazhdueshme të Ministrisë së Shëndetësisë”, theksoi […]

ME RASTIN E DITËS SË SHËNDETIT TË GRUAS, SOT NË KUVENDIN E RMV-SË, MINISTRI I SHËNDETËSISË, BEKIM SALI, MORI PJESË NË DEBAT PUBLIK ME DISKUTIM TË FRYTSHËM ME EKSPERTË TË FUSHËS SË FEKONDIMIT IN VITRO

Me rastin e Ditës së Shëndetit të Gruas, sot në Kuvendin e RMV-së, ministri i Shëndetësisë, Bekim Sali, mori pjesë në debat publik me diskutim të frytshëm me ekspertë të fushës së fekondimit in vitro, sektorit joqeveritar dhe organizatave ndërkombëtare.Në fjalën e tij, ministri Sali i theksoi aktivitetet për avancimin e shëndetit të gruas dhe […]