MINISTRI I SHËNDETËSISË BEKIM SALI MORI PJESË NË KONFERENCËN NDËRKOMBËTARE TË MINISTRISË SË FINANCAVE

Ministri i Shëndetësisë Bekim Sali mori pjesë në Konferencën Ndërkombëtare të Ministrisë së Financave.“Me kënaqësi e pranova ftesën për të marrë pjesë në hapjen e konferencës ndërkombëtare të Ministrisë së Financave, së bashku me Kryeministrin z. Dimitar Kovacevski dhe ministrin e Financave, z. Fatmir Besimi. Për kënaqësinë tonë të madhe, pjesë e kësaj ngjarjeje është dhe Paul Krugman, profesor i shquar i ekonomisë në The GC dhe fitues i çmimit “Nobel Memorial” për vitin 2008”, ka shkruan ministri Sali në profilin e tij personal në FB.Temat e #SEFF2022 janë sfida makroekonomike në kohë turbulence, rezistence, konkurrence dhe bashkëpunimi rajonal. Gjithashtu, fokusi ynë është në tranzicionin e gjelbër të energjisë dhe infrastrukturën, si dhe në shtytësit e rritjes së qëndrueshme si temë jashtë krizës. # SEFF2022

Сподели на:

Related Posts