Day: 1 Qershor, 2022

MINISTRI SALI ME DHURATA PËR PACIENTËT MË TË VEGJËL – SHËNOHET DITA NDËRKOMBËTARE E FËMIJËVE

“Sot u shoqëruam me fëmijët e Repartit të sapohapur të Onkologjisë në Klinikën e Sëmundjeve të Fëmijëve. Ata janë heronjtë tanë të mëdhenj, të cilët gjithmonë meritojnë më shumë”, theksoi ministri, Bekim Sali gjatë vizitës së sotme në Klinikën e Sëmundjeve për Fëmijë. Me rastin e 1 qershorit – Ditës Ditës Ndërkombëtare të Fëmijëve, ministri […]

MINISTRI SALI NË PËRVJETORIN E PESTË TË SHOQATËS TË MJEKËVE SPECIALIZANTË

“Shoqërim i shkëlqyer me mjekët e rinj specializantë, me të cilët kemi krijuar bashkëpunim të suksesshëm. Ata janë forca lëvizëse dhe prandaj me ta do të vazhdojmë të krijojmë bashkërisht politika shëndetësore, sipas nevojave të tyre”, tha ministri i Shëndetësisë, Bekim Sali, në përvjetorin e pestë të Shoqatës së Mjekëve Specializantë. Duke ua uruar përvjetorin, […]