MINISTRI SALI NË PËRVJETORIN E PESTË TË SHOQATËS TË MJEKËVE SPECIALIZANTË

“Shoqërim i shkëlqyer me mjekët e rinj specializantë, me të cilët kemi krijuar bashkëpunim të suksesshëm. Ata janë forca lëvizëse dhe prandaj me ta do të vazhdojmë të krijojmë bashkërisht politika shëndetësore, sipas nevojave të tyre”, tha ministri i Shëndetësisë, Bekim Sali, në përvjetorin e pestë të Shoqatës së Mjekëve Specializantë. Duke ua uruar përvjetorin, ai u dëshiroi që të vazhdojnë me kontributin e tyre në avancimin e sistemit shëndetësor.

Сподели на:

Related Posts