Day: 15 Korrik, 2022

APARATI I RI MË BASHKËKOHOR I RENTGENIT ËSHTË SIGURUAR DHE INSTALUAR NË KLINIKËN UNIVERSITARE TË ENDOKRINOLOGJISË

Aparati i ri më bashkëkohor i rentgenit me rrezatim minimal për diagnostikimin e osteoporozës , është i vetmi i këtij lloji në shtet , është siguruar dhe instaluar në Klinikën Universitare të Endokrinologjisë. Vazhdojmë me investime , si kjo e sotmja , të cilat mundësojnë qasje në diagnostikën e pacientëve , tha ministri i Shëndetësisë […]