Day: 21 Shtator, 2022

MINISTRI I SHËNDETËSISË , DR BEKIM SALI MORI PJESË NË “NË BOTËN TIME”- KONFERENCA NDËRKOMBËTARE QË U ORGANIZUA NGA ASHAM-I DHE SHOQATA “NË BOTËN TIME”

Integrimi i shkencës dhe arritjeve shkencore në praktikë dhe njohuri profesionale me qëllim të arritjeve më të mira të mundshme zhvillimore te fëmijët me çrregullime neurozhvillimore, te të cilët pandemia ka lënë një engram të qëndrueshëm në zhvillimin e përgjithshëm, ishte arsyeja për organizimin e konferencës së parë ndërkombëtare, që sot u organizua nga ASHAM-i […]

MINISTRI SALI MORI PJESË NË EKSPOZITËN E TITULLUAR „PAS MAKEDONIUMIT“

Nën organizim të kabinetit të Presidentit të vendit, Stevo Pendarovski, ministri Sali mori pjesë në ekspozitën e organizuar me rastin e shënimit të 31-vjetorit të shtetit të pavarur të Maqedonisë. Në ekspozitën e titulluar „Pas Makedoniumit“ u ekspozuan skica, vizatime, fotografi dhe modele nga koleksioni personal i Jordan dhe Iskra Grabulloskit, që janë autorë të […]