MINISTRI SALI MORI PJESË NË EKSPOZITËN E TITULLUAR „PAS MAKEDONIUMIT“

Nën organizim të kabinetit të Presidentit të vendit, Stevo Pendarovski, ministri Sali mori pjesë në ekspozitën e organizuar me rastin e shënimit të 31-vjetorit të shtetit të pavarur të Maqedonisë.

Në ekspozitën e titulluar „Pas Makedoniumit“ u ekspozuan skica, vizatime, fotografi dhe modele nga koleksioni personal i Jordan dhe Iskra Grabulloskit, që janë autorë të Makedonium-it në Krushevë, një nga monumentet më të njohura të vendit.

Сподели на:

Related Posts