Day: 27 Shtator, 2022

SOT MINISTRI SALI MORI PJESË NË LËSHIMIN NË PËRDORIM TË KONCENTRATORËVE TË RINJ TË OKSIGJENIT

Sot në Klinikën e Pulmologjisë dhe Alergologjisë, ministri i Shëndetësisë, Dr. Bekim Sali, mori pjesë në lëshimin në përdorim të koncentratorëve të rinj të oksigjenit, të cilët tashmë janë shpërndarë nëpër disa institucione shëndetësore publike. Me këtë rast ai deklaroi: “Bëhet fjalë për gjithsej 150 koncentratorë të oksigjenit, nga të cilët 70 koncentratorë të oksigjenit […]