SONTE MINISTRI SALI MORI PJESË NË SHËNIMIN E PËRVJETORIT TË TRETË TË SHOQATËS SOS VITA

Ministri i Shëndetësisë, dr. Bekim Sali, sonte mori pjesë në shënimin e përvjetorit të tretë të Shoqatës SOS Vita.

– Urime për përkushtimin dhe angazhimin me të cilin kjo shoqatë ofron vlerë të shtuar në përmirësimin e cilësisë së jetës dhe përballimin më të suksesshëm të sfidave me të cilat ballafaqohen personat me nevoja të veçanta, deklaroi me këtë rast ministri Sali.

Сподели на:

Related Posts