Day: 16 Nëntor, 2022

RIKONSTRUKSIONI I PJESËS SPITALORE NË KLINIKËN E NEFROLOGJISË

Arsyeja e vizitës së sotme të ministrit të Shëndetësisë, Dr. Bekim Sali, ishte rikonstruksioni i pjesës spitalore në Klinikën e Nefrologjisë të saj, në katin e tretë, me sipërfaqe prej 650 м2, e cila përfshin ndërrimin e pjesës së çatisë, rikonstruksionin e gjithë repartit dhe blerjen e shtretërve të rinj spitalorë. Me këtë përfundon rikonstruksioni […]

TAKIM ME PËRFAQËSUESIT E SIDIKATËS SË QENDRËS KLINIKE

Sot, në Ministrinë e Shëndetësisë, është mbajtur takim pune i ministrit të Shëndetësisë, Dr. Bekim Sali, zëvendësministrit të Shëndetësisë, Doc. Dr. Vladimir Rendevski, me përfaqësuesit e Sindikatës së Qendrës Klinike, të përfaqësuar nga Dr. Predrag Serafimoski, Dr. Nikolla Gramatikovski, motër med. Gordana Dimeska, si dhe përfaqësuesit e Odës së Mjekëve të Republikës së Maqedonisë së […]