Day: 24 Nëntor, 2022

MBAHET SIMPOZIUMI KUSHTUAR„PARANDALIMIT TË PËRBASHKËT TË REZISTENCËS ANTIMIKROBIALE’’

Simpoziumi i sotëm kushtuar „Parandalimit të përbashkët të rezistencës antimikrobiale“ do të mundësojë kontribut të rëndësishëm shkencor në përballimin sa më të suksesshëm të kësaj sfide të shëndetit publik”, theksoi në hapjen e këtij aktiviteti shkencor ministri i Shëndetësisë Dr. Bekim Sali. – Vendi ynë i ndjek vazhdimisht rekomandimet e OBSH-së në luftën kundër rezistencës […]

LARJA E RREGULLT E DHËMBËVE PËR SHËNDET MË MË TË MIRË ORAL – MINISTRI SALI SË BASHKU ME NXËNËSIT E SHF ”BRATSVO”

Me stomatologun tim jemi ekip i shkëlqyer dhe po punojnë së bashku për ta përmirësuar shëndetin oral dhe të përgjithshëm! Higjiena e mirë, kontrollet e rregullta të dhëmbëve dhe mënyra e jetesës së shëndetshme na ndihmojnë të jemi të shëndetshëm. Këto ishin pjesë e porosive të ligjëratës së sotme të ministrit të Shëndetësisë, Dr. Bekim […]

SALI: JEMI TË FOKUSUAR NË PËRMIRËSIMIN E CILËSISË SË KUJDESIT PRIMAR SHËNDETËSOR

Është mbajtur takim pune në Ministrinë e Financave me mbështetjen e Zyrës Rajonale të Bankës Botërore në RMV. Në takimin me Fadia Sadah, drejtoreshë e zhvillimit njerëzor për rajonin e Evropës dhe Azisë Qendrore, tema kryesore ishte forcimi dhe zhvillimi i kapitalit njerëzor përmes investimeve në tre sektorët themelorë: shëndetësi, arsim dhe mbrojtje sociale. – […]