LARJA E RREGULLT E DHËMBËVE PËR SHËNDET MË MË TË MIRË ORAL – MINISTRI SALI SË BASHKU ME NXËNËSIT E SHF ”BRATSVO”

Me stomatologun tim jemi ekip i shkëlqyer dhe po punojnë së bashku për ta përmirësuar shëndetin oral dhe të përgjithshëm! Higjiena e mirë, kontrollet e rregullta të dhëmbëve dhe mënyra e jetesës së shëndetshme na ndihmojnë të jemi të shëndetshëm. Këto ishin pjesë e porosive të ligjëratës së sotme të ministrit të Shëndetësisë, Dr. Bekim Sali, drejtuar nxënësve të Shkollës Fillore “Bratstvo”.

Një pjesë e ligjëratës iu kushtua temës se si të lahen dhëmbët si duhet, si dhe për ushqimin e shëndetshëm dhe këshilla të tjera për ta mbrojtur shëndetin oral, i cili është vendimtar në këtë moshë.

Сподели на:

Related Posts