Day: 5 Dhjetor, 2022

PANEL DISKUTIMI ME TEMË „E ARDHMJA TANI“

Mjekët e rinj dhe specializantët janë e ardhmja e sistemit shëndetësor. Ata e hapin rrugën e zhvillimit profesional, si dhe rrugën në të cilën do të zhvillohet sistemi shëndetësor në të ardhmen. – potencoi ministri i Shëndetësisë, Dr. Bekim Sali në panel-diskutimin e sontëm „E ardhmja tani“, nën organizim të Shoqatës së Mjekëve Specializantë. – […]

MINISTRI SALI DITËN NDËRKOMBËTARE TË PERSONAVE ME AFTËSI NDRYSHE E SHËNOI SË BASHKU ME PËRFAQËSUES NGA SHOQATA ”SOS VITA”

Ditën Ndërkombëtare të Personave me Aftësi Ndryshe – 3 Dhjetori, ministri i Shëndetësisë, dr. Bekim Sali, e shënoi së bashku me përfaqësues nga Shoqata “SOS Vita”, ku përcolli porosi të përbashkët për kujdesin ndaj personave me aftësi ndryshe dhe nevojën që secili individ të ketë kujdes të përshtatshëm shëndetësor. – Prioriteti ynë strategjik është forcimi […]