MINISTRI SALI DITËN NDËRKOMBËTARE TË PERSONAVE ME AFTËSI NDRYSHE E SHËNOI SË BASHKU ME PËRFAQËSUES NGA SHOQATA ”SOS VITA”

Ditën Ndërkombëtare të Personave me Aftësi Ndryshe – 3 Dhjetori, ministri i Shëndetësisë, dr. Bekim Sali, e shënoi së bashku me përfaqësues nga Shoqata “SOS Vita”, ku përcolli porosi të përbashkët për kujdesin ndaj personave me aftësi ndryshe dhe nevojën që secili individ të ketë kujdes të përshtatshëm shëndetësor.

– Prioriteti ynë strategjik është forcimi i mëtejshëm i sistemit shëndetësor dhe detektimi i personave me aftësi ndryshe sa më shpejt që të jetë e mundur. Qendra e rehabilitimit “SOS Vita Medika” ka dhënë një kontribut të madh në trajtimin e personave me aftësi ndryshe.“, tha ministri Sali.

Сподели на:

Related Posts