Day: 9 Dhjetor, 2022

MEMORANDUM I PËRBASHKËT PËR PROGRAMIN E MJEKËSISË FETALE

Ministri i Shëndetësisë, dr. Bekim Sali, nënshkroi një memorandum të përbashkët për Programin e Mjekësisë Fetale për periudhën 2022-2025 me Fondacionin për Mjekësinë Fetale dhe MPJ-n greke, në kuadër të takimit të sotëm, ku mori pjesë edhe ambasadorja nga Republika e Greqisë, Sofia Filipidu. Në takim u diskutua për thellimin e mëtejshëm të bashkëpunimit në […]