Day: 12 Dhjetor, 2022

DORËZIMI I KOMPETENCAVE TË MJEKËVE DHE PROFESORËVE PËR TA MENTORUAR DHE EDUKUAR PERSONELIN MJEKËSOR

Sonte ministri i Shëndetësisë , dr.Bekim Sali merr pjesë në ngjarjen me rastin e dorëzimit të kompetencave të mjekëve dhe profesorëve nga Universiteti Shtetëror i Tetovës dhe Spitali Klinik i Tetovës për ta mentoruar dhe edukuar personelin mjekësor në shtatë fusha të ndryshme të specializimit.  – Ky është një hap kapital për avancimin e specializimeve që do të […]

KONFERENCË KUSHTUAR INFORMIMIT RRETH VAKSINAVE

E përshëndes iniciativën e përbashkët të UNICEF-it, USAID-it dhe  Institutit të  Maqedonisë për Media për përgatitjen e një strategjie të veçantë për menaxhimin e dezinformatave në lidhje me COVID-19 dhe vaksinimin e rregullt të fëmijëve, theksoi ministri i  Shëndetësisë dr. Bekim Sali në konferencën e sotme kushtuar informimit rreth vaksinave. Informacionet e sakta dhe në kohë janë […]