KONFERENCË KUSHTUAR INFORMIMIT RRETH VAKSINAVE

E përshëndes iniciativën e përbashkët të UNICEF-it, USAID-it dhe  Institutit të  Maqedonisë për Media për përgatitjen e një strategjie të veçantë për menaxhimin e dezinformatave në lidhje me COVID-19 dhe vaksinimin e rregullt të fëmijëve, theksoi ministri i  Shëndetësisë dr. Bekim Sali në konferencën e sotme kushtuar informimit rreth vaksinave.

Informacionet e sakta dhe në kohë janë çelës për mbrojtjen e shëndetit të fëmijëve, por edhe të gjithë popullsisë.

Сподели на:

Related Posts