Day: 22 Mars, 2023

PLOTËSISHT TË RINOVUARA DY REPARTE TË KLINIKËS SË TOKSIKOLOGJISË – INVESTIM PËR PËRMIRËSIMIN E KUSHTEVE PËR TRAJTIMIN E PACIENTËVE

Ministri i Shëndetësisë, dr. Fatmir Mejiti, së bashku me zëvendësministren, dr. Maja Manoleva, kanë vizituar sot Klinikën Universitare për Toksikologji, ku janë rinovuar tërësisht repartet e toksikologjisë dhe detoksifikimit. Investimi kap vlerën prej 9,5 milionë denarëve. Bëhet fjalë për rinovimin e plotë të dhomave të spitalit, pajisjen me shtretër dhe mobilje të reja, mbikëqyrje qendrore […]

MEXhITI-GEER: NDIHMA E BË-së ËSHTË E RËNDËSISHME PËR SISTEMIN SHËNDETËSOR

Prioritetet dhe vizioni për realizimin e projekteve të ardhshme në fushën e shëndetësisë, ishin në fokus të takimit të sotëm të ministrit të Shëndetësisë, dr. Fatmir Mexhiti, me ambasadorin e Bashkimit Evropian në Republikën e Maqedonisë së Veriut, David Geer.Ministri Mexhiti shprehu mirënjohjen e madhe për bashkëpunimin dhe mbështetjen e vazhdueshme nga BE-ja në përballjen […]