MEXhITI-GEER: NDIHMA E BË-së ËSHTË E RËNDËSISHME PËR SISTEMIN SHËNDETËSOR

Prioritetet dhe vizioni për realizimin e projekteve të ardhshme në fushën e shëndetësisë, ishin në fokus të takimit të sotëm të ministrit të Shëndetësisë, dr. Fatmir Mexhiti, me ambasadorin e Bashkimit Evropian në Republikën e Maqedonisë së Veriut, David Geer.Ministri Mexhiti shprehu mirënjohjen e madhe për bashkëpunimin dhe mbështetjen e vazhdueshme nga BE-ja në përballjen me COVID. Mbështetja e përgjithshme e përkthyer në projekte do të kontribuojë në përmirësimin e sistemit shëndetësor dhe monitorimin e tendencave evropiane në trajtimin e pacientëve.

Сподели на:

Related Posts