SAMITI I „BALLKANIT TË HAPUR“ NË OHËR – PËRFITIMET PËR QYTETARËT PËRMES BASHKËPUNIMIT TË PËRBASHKËT

Ministri i Shëndetësisë, dr. Bekim Sali, sot po merr pjesë në Samitin e „Ballkanit të Hapur“ në Ohër.Në kuadër të samitit, liderët e rajonit e theksuan qartë rëndësinë e bashkëpunimit dhe veprimit të përbashkët, duke respektuar vlerat e Bashkimit Europian.Bashkëpunimi i përbashkët me vendet e Ballkanit do të mundësojë përfitime më të mëdha për qytetarët përmes “Ballkanit të Hapur”.

Сподели на:

Related Posts