AMBULANCA TË REJA, DHOMA PËR PACIENTË DHE SPITALI I RI I MADH DITOR PËR MARRJEN E KIMIOTERAPISË PROJEKT I PËRBASHKËT I MSH DHE KLINIKËS SË ONKOLOGJISË PËR ADAPTIMIN E KATIT TË TRETË

Shëndrrimi i hapësirës së pashfrytëzuar në Klinikën e Onkologjisë në hapësira për ambulanca të reja, dhoma për pacientë dhe spitali i ri i madh ditor për marrjen e kimioterapisë ishin në fokusin e planit në takimin me drejtorët, Nikolla Vesev dhe Nehat Nuhi, derisa i vizituam hapësirat.Ky është projekt i përbashkët i Ministrisë së Shëndetësisë dhe Klinikës së Onkologjisë për adaptimin e katit të tretë, për avancimin e kushteve për trajtimin e pacientëve me sëmundje malinje.

Сподели на:

Related Posts